Nyaralóház MStarigrad Paklenica - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.831 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Starigrad Paklenica és a Zadar régió!
Detailed description

Az apartman a "Kis házban a tenger mellett" található Kozjača - a Paklenica Riviéra, körülbelül 10 km-re Starigrad Paklenica. A létesítményt fenyőfák veszik körül, első sor a tenger felé, saját stranddal pár lépésre a tágas terasztól. A Paklenica Nemzeti Park közelsége, a Velebit Natúrparkban található hosszú túraútvonalak, rafting a Zrmanja folyón, a Paklenica Riviéra kerékpárutak, a dalmát konyhát kínáló éttermek nagy választéka, csak néhány indok az ideális családi nyaraláshoz. Zadar városa - egy vezető turisztikai központ tele történelmi és kulturális látnivalókkal - körülbelül 45 km-re található. Az apartman 2 + 4 fő kényelmes tartózkodására szolgál (60 m*2). Az apartmanban egy hálószoba (franciaágy), egy tágas nappali 2 ággyal, egy jól felszerelt konyha és egy nagy terasz található, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a Velebit csatornára (20m*2). A terasz mellett saját grillező áll az Ön rendelkezésére. Lépcsők sora vezet le saját strandjához, közvetlenül a tenger mellett.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalási előleg a szállás teljes árának 20%-a. Fizetés a létesítmény tulajdonosának IBAN számlájára. A fennmaradó összeget az érkezés napján készpénzben vagy az érkezés előtti számlára kell kifizetni. Az apartmanba való belépés 14:00 órától, a távozás időpontja délelőtt 10:00 óráig tart.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 7 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Posta: 7 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Nemzeti park: 8 km
Beach típus
Beton strand,
Részletes leírás
A kötelező üdvözlőital és gyümölcs mellett mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt-tartózkodást felejthetetlenné tegyük. A turisztikai látványosságok közül kiemeljük a Paklenica Nemzeti Parkot - a Velika és a Mala Paklenica kanyonokat, ahol több mint 150 km gondozott túraútvonal és közel 400, különböző nehézségű és hosszúságú mászóút található mászóterén. A földalatti karszt bővelkedik gyönyörű barlangokban, amelyek közül három a közvetlen közelben látogatható: a Manita peć, a Modrić-barlang és a Cerovačke pećine. A kerékpározás szerelmesei számára a közeli területen mintegy 40 km hosszú hegyikerékpáros ösvény található, amelyek egy jellegzetes tájon vezetnek keresztül, amely tengeri és hegyi tájakat váltakozik, és vonzó történelmi és természeti helyszíneket érint. Miközben élvezi a kristálytiszta tengert, a Zrmanja folyón raftingolással vagy kenuval is fokozhatja nyaralását.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház M
Matea Zovko
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház M lista már megtekintette 3042 idők óta 20.01.2023.