Apartmanok MateoSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Filip i Jakov és a Zadar régió!
Detailed description

Nagyon vonzó három apartman erkélyes, luxus lakások - teljesen újonnan berendezett, újonnan felszerelt - áll egy előszoba védett biztonsági ajtók, teljesen újonnan berendezett és felújított konyha, étkező és légkondicionált, novonamještenog nappali erkéllyel, hálószoba szoba, nagy ágy és szekrények, valamint fürdőszoba zuhanyzóval / WC-vel - LED TV, légkondicionáló, hűtőszekrény és fagyasztó. A házban található 300 m-re az üdülőhely központjától, 300 m-re a tengertől, 400 méterre a strandtól, az út fölött.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 4 km
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Kaszinó: 25 km
  • Nemzeti park: 5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Amellett, hogy a fontos információkat, hogy maradjon, és pihenni, adjuk el kirándulások a Plitvicei-tavak Nemzeti Park (150 km), Krka Nemzeti Park (70 km), a Kornati Nemzeti Park (25 Nm). Ajánlunk bérelhető kerékpárokkal, motorkerékpárok, autók és hajók.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mateo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
lublin, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2015
Super többi

Én nagyon ajánlom szállás Mateo. Remek hely számára, akik a tökéletes hely / szállás. Właściciele.Miła csodálatos hangulatú, rodzinna.Miejsce ideális pihenésre és az éjszakai élet. Csodálatos kilátás az erkélyről a tengerre. Tiszta és jól felszerelt apartament.Polecam az emberek, akik a gyermekek (sok helyet futtatni) és zwierzęta.Mieszkaliśmy ott másodszor, és ha az idő engedi fogunk menni (a gyerekek és a kutya) ismét a lakásban Mateo Super Spe díszített idő

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Velika Gorica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2015
Benyomások

Tíz nappal a nyaralás idén töltött lakások Mateo. Asszony Ivana akivel tárgyalt a foglalási szép volt és szakember és bármikor elérhető, hogy válaszoljon minden kérést, hogy volt. A nagy meglepetés az általuk készített és a házigazdák Samantha Oliver és amikor megérkeztünk az első nap, és amikor mi voltunk üdvözölte a lakás, amely át hűtjük megérkezésünk. A lakás szép, tiszta és illatos. Sok szép udvar, sok zöld, nagy parkoló az autó (ami fontos, hogy a férjem). Samantha Oliver és barátságos házigazdák, hogy ha szükséges, minden segítséget rendelkezésére álltak hozzánk. Hosszú történet rövid, nagyon jó volt, és remélem, hogy mi lesz az idő, a mi éves tölt el itt :)

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
filip i jakov, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2015
Tökéletes hely

fogadtatás Mateo tartózkodó egy lakásban a gyerekeivel 14 és 16 év elvárásainknak. Mi egy család, hogy fizet a sok figyelmet, hogy a tisztaság a helyiségek, a hangulat, amit mondunk vagyunk egy kicsit válogatós. Itt mindent megtalál. Apartman Mateo van ajánlunk. Az ideális hely a család és a kedvtelésből tartott. Super szállás. Közel számos látnivaló, különösen az augusztus elején. Feast of Zadar és Biograd nagy esemény. Azt ajánlom az utolsó szót, garret- csodálatos kilátás nyílik a tengerre, két nagy terasz, nagy létesítmények lakás. Tisztaság elengedhetetlen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Oliver Marinovic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Mateo lista már megtekintette 33086 idők óta 17.05.2014.