Mobilház LukaSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.747 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Filip i Jakov és a Zadar régió!
Detailed description

A Luka mobilház egy kisebb, mediterrán növényzettel körülvett kempingben található, Iza Banja kavicsos és homokos strandján, kisgyermekes családok számára alkalmas a fokozatos tengerbe való belépéshez. A Luka mobilház 3 hálószobából áll: 1 szoba franciaággyal és 2 szoba két ággyal, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, nappali teljesen felszerelt konyhával, étkezőasztallal és székekkel és sarokgarnitúrával. hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, vízforraló, edények és evőeszközök, kávéfőző, TV, műholdas antenna és légkondicionáló. A teraszon egy asztal és 6 szék, egy sarokrattan készlet dohányzóasztallal és egy grillező található. A szállás ára tartalmazza az ágyneműt, a törölközőket, a távozás utáni takarítást, a wifit és a parkolást. Háziállat nem hozható a táborba. Az ár tartalmazza az ágyneműt, törölközőt (hetente kétszer), a végső takarítást és a parkolást maximum két járműnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás foglalása esetén 30% előleg befizetése szükséges. A fennmaradó összeget érkezés előtt 30 nappal kell kifizetni. Érkezési idő 14:00 órától vagy előre egyeztetett időponttól, indulás 10:00 óráig tart. Érkezéskor 100 euró kauciót hagynak az esetleges károk esetére, melyet távozáskor visszatérítenek. 23.06.17-től 23.08.26-ig érkezés és távozás csak szombaton és vasárnap lehetséges.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
LEMONDÁSI FELTÉTELEK: Indulás előtt 30 napig 30% visszatartás Legfeljebb 20 nappal indulás előtt 70% visszatartás Legfeljebb 10 nappal indulás előtt 90% visszatartás Legfeljebb 5 nappal indulás előtt 100% visszatartás
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Marina: 3 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A strandon gyerekpark hintákkal és csúszdákkal, aquapark, strandröplabdapálya, focipálya, kávézók, éttermek, pékségek, valamint zuhanyzók és öltözők, valamint vízibicikli és kajakok bérelhetők. A strand a kék zászló birtokosa, a központban kezdődik és délkeletre ereszkedik le. A kemping 250 m-re található a város központjától, melyet egy újonnan épült tengerparti sétány köt össze. Sveti Filip i Jakov vonzó turisztikai hely a Zadari Riviérán, körülbelül 3 km-re északra Biograd na Morutól és körülbelül 20 km-re délre Zadartól. Szemben a Sv. Filip i Jakov Pašman szigete. Ezen kívül több kis sziget is található ebben a szűk csatornában, amelyekről szép kilátás nyílik a szárazföldről, és charterhajók célpontjaként is használhatók. A régi és autentikus dalmát vízpart tavernáival húzódik végig a helyen, valamint minden egyéb turisztikai szolgáltatás - üzletek, éttermek, kávézók, pékségek, ATM-ek, gyógyszertár, posta, hajókölcsönző.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Luka
Mobile home Luka Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Mobilház Luka lista már megtekintette 26211 idők óta 13.03.2021.