Apartman LjubicaTrpanj - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Trpanj és a Dubrovnik!
Detailed description

Trpanj a Peljesac-félsziget északnyugati partján található, a turistaút mellett Ploce kikötőjéből komppal köti össze a szárazfölddel. A gyönyörű, többnyire kavicsos strandok a városban vagy a közelben garantálják a gyönyörű tiszta tengert, évszázados fenyvesekkel körülvéve, csendes, rejtett öblökkel, amelyek szépségükkel egyszerűen elakadnak. A Luka strand a háztól 200 m-re, vagy 3 perc sétára található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
gps objektum címe: 43 ° 0`21. 942˝ 17 ° 16`38. Kérjük, hogy tartózkodása alatt tartsa tisztán lakását. (Takarítás nem biztosított.) Kérjük, érkezését 14:00 után tervezze. Kérjük a vendégeket, hogy az elutazás napján 10:00 óráig hagyják el az apartmant. Kérjük, tartsák tiszteletben a házirendet, 23:00-09:00 között csend. Háziállat nem vihető be az apartmanba a házigazda előzetes engedélye nélkül. Az apartman ára a teljes szerződéses időszakra az üdülés kezdetén kerül felszámításra. (24 órán belül) Indulás után köteles a házigazdát meghívni az apartman megtekintésére. Foglaláskor előleg fizetendő, az összeg alkuképes. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Ljubica
Fani Roso Reklám mivel 2010
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Ljubica lista már megtekintette 3460 idők óta 16.12.2021.