Apartman RitaVodice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 14.064 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vodice és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az apartman az első emeleten található, és teljesen felszerelt, hogy a család jól érezze magát tartózkodása alatt. A mediterrán hangulatot idéző retró stílusban díszített, mint régen, hogy a vendég úgy érezze magát, mintha nagyszüleihez érkezett volna, saját otthonába. Minden részletet szeretettel választanak vagy készítenek, hogy minden benne legyen, amire egy modern háztartásnak szüksége van. A házat, amelyben az apartman található, mediterrán növények, rózsák, citrusfélék, egy nagy fügefa és egy cseresznyefa veszi körül. A vendég 5 perc sétára van a strandtól és 15 perc sétára a központtól egy kisebb város minden kényelmével. A ház csendes környéken található, 50 m-re van a rendőrségtől. Vodice kiváló elhelyezkedése az Adriai-tenger középső részén, ami vonzó egynapos kirándulásokhoz kb. 100 km-es körzetben (Zadar, Šibenik, Dalmatinska Zagora, Skradin, Split, Krka vízesések, Kornati, Prvić és Zlarin szigetek, kerékpárutak , újonnan felújított sétány a szomszédos Tribunj városba...).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az időpont lefoglalása azután történik, hogy a vendég a szállás teljes árának 30%-ának megfelelő előleget befizeti a szállásadó számlájára, amelyet a vendéggel közölnek, a fennmaradó 70%-ot pedig azonnal kifizeti. érkezés a lakásba. A vendégeket 14:00 órától fogadják, mely alkalomkor háziasszonyuk személyesen fogadja őket, míg a lakást távozáskor 11:00 óráig ki kell hagyni. A vendégnek abban az állapotban kell elhagynia az apartmant, ahogy azt érkezéskor találta. Külön hangsúlyozzuk, hogy a lakásban dohányozni és bármilyen bódító szer fogyasztása, valamint háziállat behozatala tilos. Biztonsági okokból a vendég köteles a klímát kikapcsolni, a fürdőszobában a tetőablakot bezárni és a lakást minden alkalommal bezárni, amikor elhagyja a lakást.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Érkezés előtt 30 nappal az időpont lemondása ingyenes. A tervezett érkezés előtt 30-15 nappal történő lemondás esetén a szállásadó a foglalást száz százalékban visszatartja. Amennyiben a lemondás a tervezett érkezés napja előtt kevesebb mint 15 nappal történik, a foglalás teljes egészében megmarad, kivéve vis maior esetét, amikor a vendéggel mindkét fél számára kielégítő megoldás születik, ami végső soron közös cél.
Távolságok
  • Strand: 700 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 300 m
  • Buszmegálló: 500 m
  • Marina: 400 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az apartmanban minden vendéget üdvözlő itallal, házi készítésű, őshonos édességgel vagy más különlegességgel várnak, hogy felfrissítsék a vendéget az utazásról visszatérve. A vendég rendelkezésére áll egy teljesen felszerelt konyha, hogy otthon érezze magát (hűtőszekrény fagyasztóval, fagyasztó, mikrohullámú sütő és légkeveréses sütő, 4 mezős indukciós tányér, turmixgép, kenyérpirító, vízforraló, TV, 120 tévéműsor, Wi-Fi Fi, Bialetti mokka, torta mixer, ülőbútor a 12 m2-es erkélyen, szúnyogháló, mosógép, mosószerek, fürdő és sampon első kézre, wc papír, ágynemű és törölköző, terítő, konyharuha, parkoló az udvarban alatti ház udvara kulccsal, poggyász és élelmiszer tárolására alkalmas tároló helyiség, valamint érett füge fogyasztásának lehetősége 1.8 után érkezőknek.A háziasszony személyesen varrt két fürdőköpenyt, ezzel is kifejezve a figyelmét vendégeinek.Minden ez benne van a szállás árában.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Rita
Renata Ćaćić-Sambolić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Nyugdíjas ügyvédnő, aki Vodicében tölti a nyarat, szereti szórakoztatni barátait, és örül, ha otthon érzik magukat nála.

Apartman Rita lista már megtekintette 8373 idők óta 20.06.2022.