Apartman Grljević Mlini - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 5.469 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Guest House Grljević egy csendes és szép helyen, Mlini található. A Mlini mindössze 7 km-re található Dubrovnik történelmi központjától és 10 km-re a repülőtértől. Az évszázados fenyvesek által körülvett gyönyörű strandok mindössze 5 perces sétára találhatók az apartmanoktól. A szállás közelében minden megtalálható, ami a jó és színvonalas nyaraláshoz szükséges: buszpályaudvar, üzlet, pékség, benzinkút, klinika, posta, bevásárlóközpont, sok kávézó és étterem. Minden apartman légkondicionált, gyönyörű kilátással a tengerre, parkolóval, műholdas TV-vel, Wifi-vel. Egyéb információkkal rendelkezésére állunk.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Foglaláskor a vendégeknek el kell fizetniük a teljes összeg 30% -át, a fennmaradó összeget pedig a szállásra való belépéskor kell kifizetni. Az előleg visszatérítése megtörténik, ha a foglalást a szállásegységbe történő tervezett érkezés napjától számított 30 vagy több napon belül lemondják. Ha a foglalást 30 napnál rövidebb időn belül lemondják, az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 600 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 50 m
  • Repülőtér: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az egész Grljević család rendelkezésére áll tartózkodása alatt. Szívesen ajánlunk olyan helyeket és eseményeket, amelyeket meglátogathat nálunk vagy a közelben. Megegyezés alapján lehetőséget kínálunk hajókölcsönzés, hajókirándulások, horgászat, szervezett kirándulások és egyebek szervezésére is.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Grljević
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Slavonski Brod, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2021
Túl elégedett

Négytagú családként a Grljević családnál maradtunk egy hétig. Minden dicséret a szállásért, a rendért, a lakás felszereltségéért, a strand közelségéért, a házigazdák feltűnésmentesek és rendkívül vendégszeretőek. Tőlünk a minősítés 10/10, és határozottan tervezzük, hogy visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Lorena Grljević Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Cseh,
Többet a tulajdonos

Helló, Lorena vagyok. Anyám, Ksenija és én birtokoljuk a lakást a Grljević vendégházban. Anyám általában az, aki üdvözli Önt. Már 20 éve foglalkozik az idegenforgalommal. Szeretnénk, ha nagyon barátságosak és segítőkészek lennénk vendégeink felé, és megtiszteltetés számomra, hogy köszönthetjük Önt. Forduljon hozzánk bizalommal!

Apartman Grljević lista már megtekintette 22679 idők óta 03.03.2020.