Apartman Marina Boutique Novigrad - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.694 / éj
Detailed description

Üdvözöljük a NOVIGRAD BOUTIQUE APARTMAN-ban, a novigradi kikötőben található gyöngyszemben, amely az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Ez a modern apartman elbűvölő környezetet biztosít az isztriai tartózkodáshoz, ingyenes kerékpárokkal a bájos környezet felfedezéséhez. Az ideális helyen található apartman lenyűgöző kilátást nyújt a városra, mindössze 600 méterre az érintetlen Maestral strandtól és kevesebb mint 1 km-re a festői Karpinjan strandtól. Érkezéskor a kifinomultság és a modernség érzése fogadja Önt. Az apartmanban egy tágas hálószoba található kényelmes ágyneművel, az elegáns fürdőszobában pedig plüss törölközők és luxus kád található. A lakóteret átgondoltan alakították ki, és streaming szolgáltatásokkal ellátott, síkképernyős TV-vel látták el, így a szórakozást az Ön keze ügyében kínálja. A teljesen felszerelt konyhával zökkenőmentesen integrált étkező tökéletes hely a finom ételek elfogyasztásához. A tengerre gyönyörű kilátást nyújtó terasz pihenésre és a tengerparti hangulat élvezetére csábít. A légkondicionált egységben pihentető fürdőkád és gardrób található, kellemes élményt biztosítva az Ön kényelmének. További előnyök az erkély, az ingyenes privát parkolás és az ingyenes Wi-Fi. A szabadtéri étkezőben étkezhet a szabadban, meghitt légkört teremtve a környék szépségének élvezetéhez. Ez a szállás túlmutat a kényelmes tartózkodáson; számos tevékenységet kínál az élmény fokozására. Használja ki az ingyenes kerékpárokat, hogy felfedezze Novigradot, és olyan tevékenységeket végezzen, mint a búvárkodás, a kerékpározás és a horgászat egy lenyűgöző tengerparti kaland érdekében. A Sirena strand mindössze 1,1 km-re, az izgalmas Istralandia Aquapark pedig mindössze 6,6 km-es autóútra található, így ez az apartman ideális azok számára, a

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a teljes ár 30%-a.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondására érkezés előtt 30 nappal van lehetőség. Ha a vendég nem jelenik meg vagy lemondja a foglalást időben, az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 50 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 700 m
  • Benzinkút: 70 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 22 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szállás lefoglalásával ingyenes borkóstolót kap a helyi bortermelőnknél, Moreno Ivančićnál. További információért forduljon hozzánk!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marina Boutique
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Benito Battista
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Spanyol, Szlovén,
Apartman Marina Boutique lista már megtekintette 1114 idők óta 15.02.2024.