Villa Antares Pisak - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pisak és a Split régió!
Detailed description

A Villa Antares Pisak mindössze 5 méterre található a tengertől, és pihentető nyaralást kínál, összhangban a természettel, a tengerrel és a nappal. A villa 4 különböző apartmanban maximum 17 fő befogadására alkalmas. Minden apartman külön bérelhető, valamint az egész villa. Minden apartman nemrég felújított és modern berendezésű, saját terasszal vagy erkéllyel rendelkezik, kilátással a tengerre. Az apartmanok mérete különböző: Penthouse apt. A1 4 + 1 fő részére, középső A2 apartman 4 + 1 fő részére, földszinti apartman két terasszal A4 4 fő részére és Studio apt. A3 2 + 1 fő részére. A vendégek használhatják a földszinten található tágas teraszt nyugágyakkal és szabadtéri zuhanyzóval, grillezővel és a jármű parkolásával. A Dalmácia szívében található Villa ideális családi és egyéb összejövetelekhez, napos kirándulások lehetőségével szigetekre és híres városokba. Ha aktív pihenést gyakorol, a Biokovo-n túrázni, kajakozni, raftingolni, cipzárral és másokkal csak néhány percnyi autóútra található a Villa. Az enyhe mediterrán éghajlat kellemes üdülést tesz lehetővé márciustól október végéig.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
* A foglalás megerősítéséhez előre kell fizetni a foglalás teljes összegének 30% -át a bankszámlára, az összeg fennmaradó részét pedig érkezéskor készpénzben vagy a bankszámlára történő befizetéssel legkésőbb az érkezés előtt 15 nappal és a foglalás összegétől függően. * Az apartmanba 15:00 órától és 10:00 óráig lehet távozni. * Kérjük, hogy érkezésének várható időpontjáról az érkezés előtti napon tájékoztatást adjon az átvétel és a kulcsok átvételének megszervezése érdekében.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
* Több mint 30 nappal az érkezés előtt történő lemondás esetén az előleg teljes visszatérítése következik be, kivételesen a Corona vírus okozta utazási korlátozások esetén és korábban. * Az érkezés előtt több mint 15 nappal történő lemondás esetén a visszatérítés a befizetett összeg 50% -a
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 10 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 55 km
  • Marina: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ha érdekel a közeli strandok bejárása, örömmel nyújtunk hajókirándulást, és ha saját hajót tervez magával hozni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a ház előtt biztosítunk egy hajóhelyet. Kirándulásokat szervezünk az Ön kívánságainak és elrendezésének megfelelően, Dubrovnikba, Medjugorjébe, Zadarba, a híres Krka-vízesésekig ... bortúrák. Ha születésnapot, házassági évfordulót ünnepelsz, vagy szeretettel szeretnél meglepetést okozni, akkor a szervezet rendelkezésére állunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Antares
Vedrana Nazlić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Villa Antares lista már megtekintette 22780 idők óta 16.01.2021.