Villa Malibu OneVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Villa Malibu One egy luxus üdülőhely egy félreeső mediterrán fenyvesben, nem messze a tengertől, és 5000 négyzetméter parkosított területen terül el. Azok számára, akik úgy döntenek, hogy ebben a gyönyörű villában lazítanak, 12 méteres medence, játszószoba, szabadtéri konyha és sok más létesítmény kínál felejthetetlenné látogatóinak nyaralását. A villa kapacitása 20 + 8 (20 fő ágy és 8 pótágy), maximális kapacitása 28 fő.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Garantálja és megerősíti érkezését az előleg befizetésével, amely a szállás teljes árának 20% -a. Az előlegre vonatkozó összes információt ajánlaton keresztül küldjük el a vendég e-mail címére. Az előleg befizetése után a foglalás megerősítettnek tekintendő, és a vendégnek utalványt küld az e-mail címre - a foglalás megerősítése. A fennmaradó összeget a vendég a villába érkezéskor fizeti készpénzben vagy az előleg befizetésének számlájára történő befizetéssel.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Malibu villáiban és apartmanjaiban hiszünk azokban a baráti kapcsolatokban, amelyeket évek óta építünk vendégeinkkel. A COVID-19 vírus világszerte bejelentett járványa miatt úgy döntöttünk, hogy teszünk egy gesztust, amely lehetővé teszi mindazok számára, akiknek a bizalma annyit jelent számunkra, hogy rugalmasabban lemondhassák a foglalásokat, és a már kifizetett előleg felhasználásával "átfoglalhassanak". Az új irányelvek érvényesek minden meglévő és új foglalásra, amelyek 2021-re szóló közvetlen foglalás révén történtek, és céljuk az, hogy biztonságosan és gondtalanul megtervezhessék nyaralásukat. Lemondási feltételek: - lemondás esetén legfeljebb 21 nappal az érkezés előtt, a befizetett összeget fel lehet használni a következő tartózkodás alatt. A befizetett összeg visszatérítése nem lehetséges. - Lemondás vagy változás esetén 21–0 nappal az érkezés és az érkezés elõtt a fizetett összeget nem lehet felhasználni a következõ Malibu létesítményben való tartózkodás alatt. A befizetett összeg visszatérítése nem lehetséges. - Korai távozás esetén a foglalási összeg visszatérítése nem lehetséges.
Távolságok
 • Tenger: 600 m
 • Strand: 600 m
 • Belváros: 900 m
 • Élelmiszer: 200 m
 • Étterem: 500 m
 • Orvos: 1 km
 • Gyógyszertár: 1 km
 • Posta: 300 m
 • Benzinkút: 4 km
 • Sport tevékenységek: 10 m
 • Disco club: 900 m
 • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
- 12 méteres medence nyugágyakkal és napernyőkkel - Szabadtéri játszószoba (biliárd, légihoki, darts, asztalitenisz, asztalifoci) - Felszerelt szabadtéri konyha - Kültéri pavilon kerti bútorokkal - Kerékpárok (Mountain bike) - Wi-Fi internet
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Malibu One
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Varsava, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2019
Kiváló hely

Gyönyörű hely, erdő veszi körül, nyugodt és kilépő légkör, tiszta apartmanok, nagy és tiszta uszoda, kedves házigazdák, sok kényelmi szolgáltatás, például játékterem, kerékpárok és szabadtéri konyha ... biztosan újra eljönünk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Besima Karabegović Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

A Malibu Team képviseli a Karabegovic családot, amely évek óta sikeresen működik az idegenforgalomban. Küldetésünk az, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a vendégeknek, és ügyeljünk arra, hogy megkapják a megérdemelt ünnepüket.